top of page

Tietoa yrityksestä

Animal Update on eläinten käyttäytymisen, hyvinvoinnin ja kouluttamisen ympärillä toimiva konsultointitoimisto.

Yrityksen pääomana on pitkä yliopistokoulutus Englannissa ja Ruotsissa, tutkimuskokemus, laajat kontaktiverkostot, sekä kattava käytännön kokemus eläinten parista Suomessa ja useassa Euroopan maassa.

Logo

Koulutukseni mukainen työ on soveltaa eläintiedettä toimivaksi käytännössä.
Pyrkimykseni on kehittää uutta ja päivittää vanhaa, jotta arki ja rakenteet olisivat parempia sekä eläimille, että ihmisille. Logon ylöspäin suuntaava nuoli heijastaa tätä kipinää!


Teen laajasti myös yhteistyötä erilaisten toimijoiden, kuten eläinlääkäreiden, eläinsuojeluyhdistysten ja kaupallisten toimijoiden kanssa näiden pyrkimysten edistämiseksi. Toivon, että voimme eläinalalla toimia yhtenä joukkona samaan suuntaan katsoen, kuten eläimet logossa.
 

Kaiken ytimessä ja moottorina ovat tietenkin eläimet, nuo pohjattoman tärkeät, kiehtovat ja rakkaat olennot. Siksi ne ovat logossa etusijalla ja mahdollisimman luonnonmukaisina. Eläimet ansaitsevat mielestäni mahdollisimman hyvää, joten yritän olla mahdollisimman hyvä työssäni!

Minulle tärkeitä arvoja ovat eläimen etu ja itseisarvo, tieteelliset perustelut, sekä toisen ihmisen myötätuntoinen kohtaaminen ilman kiirettä.

 

Verna Vilppula

Työtapani on keskusteleva, analyyttinen ja luottamuksellinen. Pyrin kaikkien osapuolten kunnioittavaan huomioimiseen. Käytän aikaa kokonaistilanteen ja erilaisten tarpeitten selvittämiseen, jotta saamme aikaan mahdollisimman kestäviä ja eettisiä tuloksia.

Toivon, että toimintani arvo on mahdollisimman suuri ja kohtaaminen kanssani lämmin ja valaiseva. Siksi yritykseni värinä on kulta, jonka kemiallinen merkki löytyy myös yrityksen nimikirjaimista AU.

Parhaita tuloksia saan sitoutuneissa asiakassuhteissa, joissa aikaodotukset ovat realistiset ja eettiset ulottuvuudet on mahdollista ottaa kattavasti huomioon.Kuinka voin palvella?
O
ta yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Logo
bottom of page