top of page
Palautteita
 

 

"Kiitos vielä tosi paljon! Oli mahtava päivä! Toivottavasti saadaan joskus otettua uusiksi. Tykkäsin kovasti siitä, että selitit asiat niin perinpohjaisesti. Antaa paljon paremman ymmärryksen siihen miksi jotain asioita kannattaa tehdä tietyllä tavalla. Yleensä saadut selitykset tietyille tekniikoille on tosi huteralla pohjalla "on nyt vaan todettu että tämä toimii hyvin". Minä tykkään juuri tämmöisestä lähestymistavasta!" 


Palaute kokonaisuudesta Eläinten kouluttamisen teoria luennot 1 ja 2 + käytännön opetuskerta: 

 Palaute Ratsastuksen biomekaniikka-luennosta: 

 

"Vernan videopuheluluento on erittäin hyödyllinen ja sanoisin jopa että välttämätön jokaiselle hevosten kanssa toimivalle ihmiselle. Hevosen hyvinvointi on ihmisen vastuulla ja meidän tulee tehdä sen edistämiseksi kaikki mahdollinen opetellen jatkuvasti uusia taitoja ja etsien uteliaasti uutta tietoa, jotta hevonen itse kokee olonsa mahdollisimman tyytyväiseksi. Vernalta saa nykytieteen mukaista käytännönläheistä tietoa hevosen ja ratsastajan biomekaniikasta. Videopuhelu mahdollistaa vuorovaikutuksellisen koulutustilaisuuden, jossa on mahdollista kysyä tarkentavia kysymyksiä ja edetä opetuksessa keskustellen asioista. Tunnelma oli erinomainen! Suosittelen Vernan opetusta koko sydämelläni!"

Naksutinkouluttamassa hevoselle päänlaskemista
© Julius J.

 


Palaute Ratsastuksen biomekaniikka-käytännön opetuksesta:

 

"Ennen Vernan opetusta olin ratsastanut 11 vuotta, josta neljä vuotta olin ratsastuskoulussa ja seitsemän vuotta itsenäisesti ratsastaen.
Otin Vernaan yhteyttä, koska halusin korjata alusta asti väärin opitun istuntani. Opetukseen sisältyi laaja teoriaosuus, jossa käytiin läpi hevosen ja ihmisen biomekaniikkaa sekä sen ymmärtämisen tärkeydestä oikeinlaisen istunnan saavuttamiseksi. Tämän lisäksi sain uutta tietoa hevosten ilmeistä, käytöksestä sekä varusteista. Verna osasi havainnollistaa mm. oikeanlaista istuntaa erinomaisesti käytännön esimerkein, piirtämällä sekä selkeillä mielikuvilla. Vernalla on tarkka silmä hevosen ja ihmisen liikkeiden sekä oikeiden asentojen suhteen ja koen opetuksesta olleen ehdottomasti apua istuntani korjaamisessa. Ratsastaessani ohjaus tuntui kiireettömältä ja rauhalliselta. Minulle hän oli ensimmäinen opettaja, joka otti huomioon hevosen hyvinvoinnin ohjauksen aikana. Aion ehdottomasti jatkaa Vernan opetuksessa."

bottom of page